Tecnokel Amino CaB

Kód: 408/1-0
5 301 Ft / db 4 418 Ft ÁFA nélkül
Raktáron
Változat

Tecnokel Amino CaB - Biostimuláns, amely hatással van a gyümölcsök rugalmasságára és minőségére

  • Gyorsan felszívódó kalciumot tartalmaz
  • A negatív élettani rendellenességek kiküszöbölésére
  • Megakadályozza a gyümölcsök repedését, a paprika és a paradicsom csúcsainak rothadását
  • A Tecnokel Amino CaB bármilyen növényen használható
  • Növeli a gyümölcs keménységét és minőségét

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

 

Összetevők - Tecnokel Amino CaB:

  • Szabad L-aminosavak 6,00%
  • Kalcium (CaO) 199,1 g / l 13,30%
  • Bór (B) 0,20%

 

Alkalmazás - Tecnokel Amino CaB:

  • Bármely organizmus fejlődéséhez elengedhetetlen a kalcium azon képessége, hogy erőt biztosítson a sejtmembránoknak, ill. irányítsa a riboszómák és enzimek képződését.
  • Bizonyos növényekben a kalcium hiánya számos jellegzetes tünetet eredményez, például a paprika és a paradicsom gyümölcsének csúcsainak rothadása, az eper leveleinek égése, a legfiatalabb levelek klorózisa és a csúcs görbülete, a konzisztencia csökkenése és a gyümölcsök repedésére való hajlama.
  • Csökkenti a gyümölcsrepedést és megakadályozza a különféle betegségek, például az alma gyümölcs keserűségét, a cukorrépa gyökér kétágú elágazását, a leveles zöldségekben és eperben a levélégést, a paradicsomnál és a paprikánál a gyümölcshegy rothadását

 

A használat előnyei - Tecnokel Amino CaB:

  • Elengedhetetlen a szilárd sejtfalak kialakulásához, ami növeli a gyümölcs szilárdságát és a betakarítás utáni minőséget 
  • Részt vesz a növény által kiváltott rezisztencia fertőző nyomásának csökkentésében
  • Részt vesz a gyökérzet, különösen a gyökér kapillárisok fejlesztésében
  • Növeli a stresszel szembeni ellenállást
  • Szabályozza az anyagcserét a növényben
  • Korlátozza a gyümölcsök repedését
  • Ellenőrzi a kalciumhiánnyal vagy a nem hasznosulással járó fiziológiai rendellenességek előfordulását

 

Adagolás - Tecnokel Amino CaB:

Növény Hatása Adagolás l / ha-ban       Kijuttatás dátuma
Gyümölcs Csökken a rothadás 2,0 -5,0 A gyümölcsképződés kezdetétől
Zöldségek (paprika, paradicsom, sütőtök) A csúcsok rothadásának csökkentése 2,0 - 4,0 10 - 14 nappal az ültetés után, a gyümölcsnél a virágzás kezdetén
Szántóföldi növények (gabonafélék, olajos magvak, mák) A beporzás és a magminőség (szemek) javítása 1,0 - 2,0 Intenzív növekedés alatt, virágzás előtt 4-6 levél fázisában 
Burgonya, cukorrépa Barna foltok csökkentése, a héj megerősítése 2,0 - 4,0 A sztolonképződés kezdetén alkalmazzuk 8-10 levél szakaszában, majd 10-14 naponta
 Hagymafélék A vöröshagyma tömegének növelése és az eltarthatóság meghosszabbítása  2,0 - 4,0  10-15 nappal a kelés vagy ültetés után, majd ismételje meg az alkalmazásokat 7-10 napos időközönként, a héj megerősítésére
Hüvelyesek (bab, borsó ...) A levelek nekrózisának csökkentése 2,0 - 4,0 A virágzás kezdetén alkalmazza, és folytassa 7-10 napos időközönként 
Leveles zöldségek (saláta, zeller, káposzta) Csökkenti a barna foltok képződését 2,0 - 4,0 Kezdje el az alkalmazást 7-10 nappal az ültetés után, majd ismételje meg az alkalmazást 7-10 napos időközönként, 2-3 alkalommal a termesztési ciklus alatt 



Védelmi időszak: 

  • 0 nap

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Levéltrágyák
Jótállás: 4 év
Hatóanyag: Kalcium
Termék típusa: Biostimuláns

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.