Tecnokel Amino CaB
Kód: 408/1-0Termék részletes leírása
Összetevők - Tecnokel Amino CaB:
- Szabad L-aminosavak 6,00%
- Kalcium (CaO) 199,1 g / l 13,30%
- Bór (B) 0,20%
Alkalmazás - Tecnokel Amino CaB:
- Bármely organizmus fejlődéséhez elengedhetetlen a kalcium azon képessége, hogy erőt biztosítson a sejtmembránoknak, ill. irányítsa a riboszómák és enzimek képződését.
- Bizonyos növényekben a kalcium hiánya számos jellegzetes tünetet eredményez, például a paprika és a paradicsom gyümölcsének csúcsainak rothadása, az eper leveleinek égése, a legfiatalabb levelek klorózisa és a csúcs görbülete, a konzisztencia csökkenése és a gyümölcsök repedésére való hajlama.
-
Csökkenti a gyümölcsrepedést és megakadályozza a különféle betegségek, például az alma gyümölcs keserűségét, a cukorrépa gyökér kétágú elágazását, a leveles zöldségekben és eperben a levélégést, a paradicsomnál és a paprikánál a gyümölcshegy rothadását
A használat előnyei - Tecnokel Amino CaB:
- Elengedhetetlen a szilárd sejtfalak kialakulásához, ami növeli a gyümölcs szilárdságát és a betakarítás utáni minőséget
- Részt vesz a növény által kiváltott rezisztencia fertőző nyomásának csökkentésében
- Részt vesz a gyökérzet, különösen a gyökér kapillárisok fejlesztésében
- Növeli a stresszel szembeni ellenállást
- Szabályozza az anyagcserét a növényben
- Korlátozza a gyümölcsök repedését
- Ellenőrzi a kalciumhiánnyal vagy a nem hasznosulással járó fiziológiai rendellenességek előfordulását
Adagolás - Tecnokel Amino CaB:
enyhébb kálcium hiány esetén: 30ml/10l víz (2-3 l / ha)
erősebb kálcium hiány esetén: 45ml/10l víz (3-4 l / ha)
Növény | Hatása | Adagolás l / ha-ban | Kijuttatás dátuma |
Gyümölcs | Csökken a rothadás | 2,0 -5,0 | A gyümölcsképződés kezdetétől |
Zöldségek (paprika, paradicsom, sütőtök) | A csúcsok rothadásának csökkentése | 2,0 - 4,0 | 10 - 14 nappal az ültetés után, a gyümölcsnél a virágzás kezdetén |
Szántóföldi növények (gabonafélék, olajos magvak, mák) | A beporzás és a magminőség (szemek) javítása | 1,0 - 2,0 | Intenzív növekedés alatt, virágzás előtt 4-6 levél fázisában |
Burgonya, cukorrépa | Barna foltok csökkentése, a héj megerősítése | 2,0 - 4,0 | A sztolonképződés kezdetén alkalmazzuk 8-10 levél szakaszában, majd 10-14 naponta |
Hagymafélék | A vöröshagyma tömegének növelése és az eltarthatóság meghosszabbítása | 2,0 - 4,0 | 10-15 nappal a kelés vagy ültetés után, majd ismételje meg az alkalmazásokat 7-10 napos időközönként, a héj megerősítésére |
Hüvelyesek (bab, borsó ...) | A levelek nekrózisának csökkentése | 2,0 - 4,0 | A virágzás kezdetén alkalmazza, és folytassa 7-10 napos időközönként |
Leveles zöldségek (saláta, zeller, káposzta) | Csökkenti a barna foltok képződését | 2,0 - 4,0 | Kezdje el az alkalmazást 7-10 nappal az ültetés után, majd ismételje meg az alkalmazást 7-10 napos időközönként, 2-3 alkalommal a termesztési ciklus alatt |
Védelmi időszak:
- 0 nap
Kiegészítő paraméterek
Kategória: | Levéltrágyák |
---|---|
Jótállás: | 4 év |
Hatóanyag: | Kalcium |
Termék típusa: | Biostimuláns |
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!
Értékelés hozzáadása
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!