NATURA szerves trágya uborkára, cukkinire, tökre, dinnyére
Kód: 899/1-5Termék részletes leírása
A használat előnyei - NATURA szerves trágya uborkára, cukkinire, sütőtökre és dinnyére:
- A malátacsíra a fitohormonok forrása, amelyek támogatják a gyökér növekedését
- a tápanyagok felszabadulása az egész vegetációs időszakban egyenletes
- a műtrágya növeli a talaj szorpciós képességét és biológiai aktivitását, és ezáltal javítja a talaj szerkezetét
- nem tartalmaz csírázó gyommagokat
- a nitrogén, a foszfor és a kálium nagyobb aránya buja növekedést eredményez a növények számára
Alkalmazási kör és módszer - NATURA szerves trágya uborkára, cukkinire, sütőtökre és dinnyére:
- ültetés előtti alaptrágyázáshoz vagy vegetáció alatt történő trágyázáshoz használják
- a növények ültetése előtt egyenletesen terítse el a felszínen, és ásással vagy gépi szántással dolgozza a talajba
- trágyázáskor csak sekélyen juttassa a talajba
- a műtrágya nem érintkezhet a növény ehető részeivel
- alkalmas minden fajta uborkára, cukkinire, sütőtökre és dinnyére
- használható kertekben, gőzházakban, üvegházakban vagy magaságyásokban
Adagolás - NATURA szerves trágya uborkára, cukkinire, sütőtökre és dinnyére:
- javasoljuk kb. 1-3 kg / 10 m 2 felhasználását
- körülbelül havonta egyszer műtrágyázzunk 0,1 - 1 kg / 10 m 2 adagot
- az adaglást a talajban a növényfajok tápanyagellátása és tápanyagigénye szerint választjuk meg
- a maximális kijuttatási mennyiség 2 kg szárazanyag / m 2 3 év alatt
- az adaglás tájékoztató jellegű, a fajlagos dózis meghatározásakor használja a talaj tápanyagellátását és a növények szükségletét
Kémiai és fizikai tulajdonságok
- páratartalom max. 15%
- éghető anyagok szárazanyagban min. 55%
- összes nitrogén min. 7,5%
- összes foszfor min. 0,4%
- összes kálium 2,5%
- pH-érték 5,0-7-0
- arány C: N max. 30
- 1,0 mm alatti részecsketartalom max. 3,0%
Csomagolás:
- 1,5kg
Kiegészítő paraméterek
Kategória: | Uborka |
---|---|
Jótállás: | 5 év |
Trágya: | Talajba, Tökfélékre, uborkára |
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!
Értékelés hozzáadása
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!